Jornada de participació del Pla de Desplaçaments del Departament d’Educació

02/07/2019

El passat 27 de juny de 2019 l’equip de VAIC Mobility vam dinamitzar la jornada de participació del Pla De Desplaçaments d’Empresa del centre de treball del Departament d’Educació situat a l’Av. Via Augusta 202-226 de Barcelona.
Després d’una breu exposició sobre l’entorn normatiu i els objectius que han d’afrontar aquests tipus de plans, vam realitzar un concurs entre les persones assistents per a endevinar les principals xifres de la mobilitat del centre, abans que presentéssim a continuació els principals resultats obtinguts de les enquestes enviades a tota la plantilla. Seguidament vam treballar en grups sobre les principals problemàtiques tant per a la mobilitat in itinere com per a la mobilitat in labore, i posteriorment vam anar llistant les solucions per a incentivar els modes alternatius i desincentivar els models amb majors impactes socials, de salut i ambientals, especialment el cotxe i la moto.
Finalment cada participant a nivell individual va poder deixar constància de les seves prioritats de cara a elaborar el nou Pla per als propers 6 anys, que segueix el seu procés de redacció.

Comparteix: