Sortida en bici a la feina 2019

04/11/2019

El passat dia 23 d’octubre, l’Àrea d’Ecologia Urbana va organitzar la formació  “A la feina, en bicicleta” per promoure l’ús d’aquest mitjà de transport entre el personal de l’Ajuntament de Barcelona.

La jornada va començar a les 15:30h a l’estació de Sants amb uns consells sobre com circular amb bicicleta per la ciutat a càrrec de l’equip de VAIC Mobility.

Tot seguit, la trentena de persones que van assistir a l’activitat van pujar a la bicicleta i van enfilar cap a la seu del Districte de Les Corts, un edifici que recentment ha obtingut el distintiu d’Edifici Amic de la Bici. En aquest punt, es van visitar el nou aparcament per a bicicletes del personal, situat a l’interior de l’edifici. Aquest aparcament disposa de consignes per a bicicletes plegables i d’un mòdul d’aparcament vertical per a bicicletes convencionals.

Seguidament, i tot circulant per diferents tipologies de vies ciclables, el grup es va dirigir cap a la Superilla de Sant Antoni, on es va dur a terme una explicació del programa de Superilles, on hi participa l’equip de Vaic Mobility, i es va explicar el funcionament dels nous carrers pacificats.

La jornada va finalitzar amb un berenar al parc de Joan Miró i amb la oportunitat per a les persones que van assistir a l’acte de provar les bicicletes elèctriques de la flota de VAIC.

La jornada va resultar ser un èxit  tant per la participació com per les experiències compartides amb les persones tècniques i entre les pròpies persones usuàries i esperem que ajudi a que més gent faci el pas cap a la mobilitat amb bicicleta!

Comparteix: