A la feina amb bicicleta

12/10/2018

El passat dia 7 de novembre l’Àrea d’Ecologia Urbana va organitzar l’activitat “A la feina, en bicicleta” per promoure l’ús d’aquest mitjà de transport entre el personal de l’Ajuntament de Barcelona.

La jornada va començar a les 16h als Jardinets de Gràcia amb uns consells sobre com circular amb bicicleta per la ciutat a càrrec de l’equip de VAIC Mobility.

Tot seguit, la trentena de persones que van assistir a l’activitat van pujar a la bicicleta i van enfilar cap a la seu de la gerència d’Ecologia Urbana al carrer Torrent de l’Olla, un edifici que recentment ha obtingut el distintiu d’Edifici Amic de la Bici. En aquest punt, es van visitar el nou aparcament per a bicicletes situat a l’aparcament soterrani de l’edifici i l’aparcament situat a l’accés de l’edifici.

Seguidament, i tot circulant per diferents tipologies de vies ciclables, el grup es va dirigir cap al Poblenou, a l’antiga nau de Can Picó, on s’estan ultimant els preparatius per a la propera obertura del BiciHub. 

Allà s’hi va dur a terme l’explicació del projecte del BiciHub a càrrec de Biciclot, una de les entitats que està liderant la transformació de Can Picó. 

La jornada va finalitzar amb un berenar que va arribar fins al BiciHub amb una cargobike i amb la oportunitat per a les persones que van assistir a l’acte de provar les bicicletes elèctriques de la flota de VAIC.

La jornada va resultar ser un èxit  tant per la participació com per les experiències compartides amb les persones tècniques i entre les pròpies persones usuàries i esperem que ajudi a que més gent faci el pas cap a la mobilitat amb bicicleta! 

 Veure projecte

Comparteix: